klausk-atsakysiu rašė:Ricardai, kam dievams langus dauzai?
Nedauzau,tik paprastai paklausiau...
Moderatorius: aleksej
klausk-atsakysiu rašė:Ricardai, kam dievams langus dauzai?
zoomz rašė:Auuuuuuuuuuuuu ar yra kas namie?
jankis rašė:Pirmiausia dėl šimto metųPaskutinių 8 metų "64" šaškių finalo datos:
2008 – kovas
2009 – vasaris
2010 – vasaris
2011 – sausis
2012 – vasaris
2013 – kovas
2014 – kovas
2015 - kovas
Čempionatas ne perkeltas, o sudarytas kalendorius, kuriame varžybos numatytos vasarį. Tai buvo aišku jau per komandines Bačkonyse. Kiek žinau, dauguma dalyvių, tame tarpe ir tu, buvo kviečiami Romos pažiūrėti kalendorių ir pasakyti pastabų. O dėl kalendoriaus sudarymo, tai įsitikinau, kad tai tikrai nelengvas darbas, nes reikia jame sutalpinti begalę vaikų varžybų, atsižvelgti į tarptautinį kalendorių (kuris beje šiais metais labai vėlavo, dėl kai kurių varžybų dar iki dabar nėra visiškai aišku), taip pat atsižvelgti ir į žaidėjų galimybes.
jankis rašė:Tai projektas buvo jau Bačkonyse. ViešasPretenzijų nebuvo. Nors iš kai kurių gal ir buvo. Ir į tai, man regis, buvo atsižvelgta. Kitiems arba buvo viskas gerai, arba nerūpėjo, arba tylėjo.
aleksej rašė:Aš galiu tik savo situaciją papasakoti. Aš kalendoriaus projektą pamačiau tik gruodį, per R.Daniliavičienės memorialą (Bačkonyse aš nebuvau). Ir pažiūrėjus į finalų datas (tiek "64", tiek "100") pasakiau kad greičiausiai juose nėgalėsiu žaisti. Datos man nevisai tinka ir paprašiau pastumti porai dienų. Man atsakė, kad finalų datos visiems tinka (pritarta Bačkonyse) ir jos jau nebus keičiamos. Žodžiu, buvau pastatytas prieš faktą.
arunas05 rašė:Ką turi bendro vaikų varžybos ir 64 vyrų finalas? Galima ir tą pačią dieną pravedinėti. Norint teikti pasiūlymus kalendoriuje , reikia bent matyti projektą.Kas trukdo nors prieš savaitę įdėti projektą? LŠF VK YRA NEPRATĘ PRIE VIEŠUMO - štai kur pagrindinė problema. Dabar įdedamas patvirtintas kalandorius ir pretenzijos nebepriimamos...Didmeistriai , kaip leidžiate, taip su jumis ir elgiamasi
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias