Niekas neparase is dalyviu apie varzybas

Teks nedalyviui ka nors parasyt

.Buvau

Ir si kart geriau viskas,o gal ramiau,nei siu metu Mero taureje

.Nors ir tada buvo labai gerai

Pirmas del ko geriau,tai,kad nebuvo dideles kaitrios saules

Tai jau didelis pliusas.Dalyviai ,o tai buvo veteranai,jau patyre,jiems matyt daug kart kartot nereik,zino visas taisykles ir kaip elgtis.Todel uzejus is sale,nors kaip tik baiginejosi 1 ratas , buvo gan ramu.Teisejai sedejo be darbo

,keleta zaideju uzbaiginejo partijas.Projektorius ant sienos spausdino turo rezultatus bei skubino uzint vietas prie staliuku

. Gal kiek ir gailiuosi,kad nezaidziau siais metais,bet jei jau keliais menesiais vyresnis Norvaisas dar pasako,kad jis ne veteranas ir dar nezais,tai kur jau cia jaunesniam list

) .Vaidas lyg buvo pazadejes neimt pirmos vietos,taciau vos man isvykus savo pazado nebesilaike

.O gal tai is principo ja paeme,kai Virgis pasake,kad ta pirma vieta jis pats turetu pasiimt.Matyt Vaidas sau istare, na ir pabandyk is manes ja paimt

).As uzvaziavau trumpam.Pasilabint su teisejais,kurie kaip visad stengiasi ,snektelt ,nors trumpam, su savo bendraamziais

,na ir aishku pasimatyt su Benu

.Dar norejau nuotrauku padaryt.Bet kai ta padaryt panorau,pastebejau,kad atminties kortele palikta namie.Aisku,nusiminiau ( kazkodel panasus dalykai mane jau persekioja vos ne menesi ) ,bet suradau iseiti.Prisiminiau,kad turiu adapteri kortelei is mikroSD I paprasta SD

.Is mobilaus isemiau neseniai ten imesta kortele (geriau to nebuciau dares ) ir atlikau fotografo vaidmeni

Ir tik dabar pastebejau,kad jau antra kart ta pati kortele man suvalge nuotraukas.Nuotraukos lyg yra,o ju neimanoma atidaryt .Pirma kart jos suvalgytos buvo Romoje,o pati kortele buvo nupirkta Pekine

.Taip,kad nuotrauku nebus .Manau kazkas fotkino ,tai jau galima tas nuotraukas patalpint